Pretraži pojam

Najčešće su to pojmovi poput "Kolinda", "politika", "kriminal", "Trump" i slično...

Odaberi grad
Svi gradovi
Donja Stubica
Krapina
Marija Bistrica
Oroslavje
Samobor
Sveta Nedelja
Zabok
Zagorski kraj
Zagreb
Zagrebačka županija
Zaprešić
Zaprešićki kraj
Zlatar
Najnovije Najčitanije

Najnovije

SVETA NEDELJA: Otvoren Ured LAG-a Sava
U Svetoj Nedelji otvoren je Ured Lokalne akcijske grupe Sava koji će biti na usluzi svim poljoprivrednicima Otvoren je Ured Lokalne akcijske grupe Sava u Svetoj Nedelji. Ured LAG-a Sava biti će od velike pomoći svim poljoprivrednicima, posebice na provedbi projekata vezanih uz ruralni razvoj. Predsjedništvo LAG-a Sava prepoznalo je važnost otvaranja svog ureda u Svetoj […]
Produžene prijave na natječaj Galerije Razvid za izlaganje na 10. zaprešićkom biennalu akvarela
GALERIJA „RAZVID“ PUČKO OTVORENO UČILIŠTE ZAPREŠIĆ Trg žrtava fašizma 11, 10 290 Zaprešić Tel: 01 33 10 116; Fax: 01 33 10 575 www.pouz.hr; galerija.razvid@gmail.com Zaprešić, 11.12.2019. Galerija „Razvid“ objavljuje NATJEČAJ za izlaganje na 10. ZAPREŠIĆKOM BIENNALU AKVARELA 2020. Natječaj je otvoren za sve umjetničke izraze i tehnike proizašle iz osnovne tehnike akvarela. Prijava za […]

Gledajte i stvarajte priče s nama

Objavljen novi javni natječaj Zagrebačke županije
Zagrebačka županija objavila je javni natječaj za dodjelu 2.200.000 kuna za financiranje programa i projekata zdravstvenog, socijalnog i humanitarnog značenja na području Zagrebačke županije u 2019. godini.
Krapinsko – zagorska županija osigurala 5.755.000 kn za rad udruga
Od ukupnog iznosa osiguranog za rad udruga u 2019. godini Krapinsko – zagorska županija kroz natječaje i javne pozive osigurala je 2.035.000 kn. Po prvi puta svi natječaji i javni pozivi bit će raspisani istovremeno.

Pratite nas na društvenim mrežama

Iskoristite promotivne cijene oglašavanja

Gledajte i stvarajte priče s nama

Pratite nas na društvenim mrežama

Propustili ste

Priče sa zapada Vam donose

Anja Romek

Anja je introvert, koji je zalutao u televizijsko novinarstvo, nakon čega joj je to postalo prirodno okruženje. Prije toga je prodavala sladoled, što ju je učinilo ekspertom u lažnom smješkanju i bijelim lažima. Najtoplije joj je u svijetu filmova i glazbe, ali snalazi se i u onim najhladnijim predjelima. Anja ima oko za lijepo, pa tako voli fotografiju, slikarstvo, modu i ostale umjetnosti. Najviše od svega voli putovati sama, jer hejterima, ali i samoj sebi, može dokazati koliko je samostalna i odrasla, iako je u duši malo, kreativno i slobodno dijete.

Duško Vukobratović

Njegovo postojanje, kao i ono koronavirusa, potvrđeno je u Zagrebu, ali uvijek je na ulazu u Zaprešić, u slučaju da ne dođe do stavljanja cijelog gradskog područja u karantenu. Smatra ga se zbunjolom redakcije, nema kog neće nasmijati svojim nevještim pokušajima humora. Poklonik je sporta i prirode, a često ćete ga pronaći u simbiozi s KUD-ovima i foklornim skupinama. 

Franjo Vukinovac

Franjo je mladi otac i suprug. Diplomirani je politolog, smjer - klasa optimist. Iako živi u Podsusedu sa suprugom i sinčićem, zaprešićkim krajem hara s mikrofonom u ruci I pitanjima iz rukava. Kad je kod kuće zauzet je mijenjanjem pelena, a nekada je u svoje slobodno vrijeme bio posvećeni filmofil i knjigofil. Pamti beskorisne činjenice i laže da ima manje od trideset (30) godina.

Ivan Patrick Lambert

Ivan Patrick Lambert je novinar obdaren talentom za vođenje vijesti i sponzoriranih emisija. Također, riječ je o poliglotu kalibra Gorana Milića. Nakon pet godina poduzetničkog svijeta promijenio je branšu i postao novinar na lokalnoj televiziji kako bi postao bolja verzija sebe. Njegova poduzetnička ćud omogućuje mu da na svakom nivou savlada prepreke. Veliku ljubav gaji prema dobroj partiji snookera. Obiteljski je čovjek koji, kao svaki revni Kanađanin, uspješno spaja karijeru s kućanskim poslovima.

Maja Kuzelj

Uvijek nasmijana komunikologinja i "bakalarka" kroatologije Maja Kuzelj urednica je i voditeljica čak četiriju naših emisija: Zapadna strana, Kud i kamo, Bakina kuhača i Priroda i društvo. Dobro joj leži TopShop tip emisija, a u slobodno vrijeme izvještava s terena. Usput svršava Doktorski studij informacijskih i komunikacijskih znanosti. Obožava dobru hranu, čokoladu, knjige, modu, kvalitetne ljude i razgovore, a kad ne želi imati posla s homo sapiensima, druži se s Gretom (T.), Meridom (H.) i malom Heidi.

Marija Bjelivuk

Marko Tomičić

Mirna Kaparić

Mirna je mlada, vesela, izravna, brbljava i znatiželjna magistra novinarstva koja svakodnevno čak iz Maksimira putuje na Zapad. Veliki je gurman pa vrlo rado kuša nove specijalitete svjetske kuhinje. Vješta je s rukama pa sama dizajnira svoju odjeću. Ljubiteljica je životinja, osobito mačaka te, premda je rođena zimi - ljeta, mora i sunca.

Petra Begović