Pretraži pojam

Najčešće su to pojmovi poput "Kolinda", "politika", "kriminal", "Trump" i slično...

Odaberi grad
Svi gradovi
Donja Stubica
Krapina
Marija Bistrica
Oroslavje
Samobor
Sveta Nedelja
Zabok
Zagorski kraj
Zagreb
Zagrebačka županija
Zaprešić
Zaprešićki kraj
Zlatar

UVJETI KORIŠTENJA
Televizija Zapad polaže autorska prava na svoje sadržaje, a neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela sadržaja smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi. Isto vrijedi i za sadržaje koje su na stranice Televizije Zapad postavili ili na kojima imaju pravo partneri i oglašivači ili drugi korisnici.

 

Korištenje sadržaja je moguće samo uz prethodnu pisanu dozvolu Televizije Zapad ili oglašivača.

 

Sadržaji stranice mogu se kopirati samo u nekomercijalne svrhe i samo za osobnu upotrebu.

 

Televizija Zapad ne jamči potpunost, točnost, pouzdanost, pravodobnost ili korisnost informacija sadržanih na ovim internet stranicama, kao ni na drugim stranicama na koje ove stranice upućuju.

 

Informacije na ovim stranicama i na stranicama na koje vode linkovi mogu biti nepotpune, mogu sadržavati pogreške, mogu biti prejudicirane ili zastarjele.

 

Televizija Zapad ne može se smatrati odgovornom za bilo kakvu štetu koja nastaje izravno ili posredno zbog pristupa ovim stranicama te informacija na njima.

 

Sadržaj ovih stranica zaštićen je pravima sukladno zakonskim propisima Republike Hrvatske. Pristupom i korištenjem stranica prihvaćate isključivu nadležnost sudova Republike Hrvatske za sve možebitne zahtjeve i sporove.

 

Televizija Zapad zdržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku a iste stupaju na snagu objavom na ovim internet stranicama.