Pretraži pojam

Najčešće su to pojmovi poput "Kolinda", "politika", "kriminal", "Trump" i slično...

Odaberi grad
Svi gradovi
Donja Stubica
Krapina
Marija Bistrica
Oroslavlje
Samobor
Sveta Nedelja
Zabok
Zagorski kraj
Zaprešić
Zaprešićki kraj
Zlatar

WESTGATE SLAVI 10. ROĐENDAN: Posjetitelje očekuju koncerti Nede Ukraden i Lane Jurčević

WESTGATE SLAVI 10. ROĐENDAN: Posjetitelje očekuju koncerti Nede Ukraden i Lane Jurčević

Objavljeno 08.11.2019 18:16

Westgate slavi 10. rođendan uz koncerte Nede Ukraden i Lane Jurčević

Šestog studenog 2019. godine u 19 sati u trgovačkom centru Westgate obilježen je prvi od deset dana koliko će trajati proslava godišnjice djelovanja i postojanja najvećeg ovakvog objekta u Hrvatskoj.

Povodom okrugla rođendana, predstavnicima medija i zakupcima, u obilasku kroz trgovački centar, voditelj komunikacija Marko Župa s direktorom Westgatea Ottom Barićem i asset menadžerom Denisom Čupićem predstavio je čak dvadeset dvije nove prodavaonice, nakon čega se posebna prilika nastavila rođendanskom svečanosti uz hranu i piće u bowling centru Rock’n’Bowl na prvom katu.

Asset menadžer West Gatea Denis Čupić i voditelj komunikacija Marko Župa

Najveći u RH, drugi u EU

Direktor Westgatea Otto Barić sretan je što nakon deset godina uspijevaju i dalje biti treći najveći u Europi, drugi najveći u Europskoj uniji i najveći u Hrvatskoj.

Dodaje da im je cilj održati ovaj položaj, ali i napredovati u poboljšanju, veličini i vrsnoći. Osobito je protekle godine u tomu smjeru mnogo učinjeno.

Obilazak dvadeset i dviju novootvorenih prodavaonica

Raznolik program u Westgateu

Asset menadžer Denis Čupić najavljuje raznolik program u Westgateu. Kaže da ga vesele događanja koja su organizirali neki od samih zakupaca – sedmog studenog Germania Casino kao uvod u nadolazeće rođendansko slavlje nakon čega slijede koncerti Nede Ukraden i Lane Jurčević.

Dijelom programa su ponude zakupaca, prilagođene u ovih deset godina koje se trenutno obilježavaju. U posljednjih godinu i pol, intenzivno se radi na novom putu Westgatea, dodaje Čupić.

Rođendanska proslava duga deset dana obilježena je koncertima poznatih glazbenih imena i mnogim zabavnim sadržajima koji očekuju posjetitelje do 17. studenog.

Proslava u bowling centru Rock’n’Bowl

Propustili ste

Najnovije vijesti

OTVOREN 194. SAMOBORSKI FAŠNIK: Princ Fašnik preuzeo ključeve grada
Tradicionalnom predajom ključeva grada Krešo Beljak prepustio je Samobor Princu Fašniku i njegovim pomoćnicima U Samoboru se na Valentinovo održalo otvorenje 194. Samoborskog fašnika. Tradicionalnom predajom ključeva grada Krešo Beljak prepustio je Samobor fašničkoj vlasti. Gradonačelnik Samobora Krešo Beljak je pritom izjavio: „Pa da, moram reći nevoljko, ali takva je tradicija, što se mora mora […]
‘FAŠNIČKE ŠPELANCIJE V OROSLAVJU’: Povorka krenula ispred zgrade Orokonfekcije
U nedjelju su održane ‘Fašničke špelancije v Oroslavju’ koja je počelatradicionalnom predajom ključeva grada fašničkoj kraljici Prošli je vikend bio pun dogodovština. Naime, osim Dana zaljubljenih u petak, u vikendu su mogli uživati i oni koji se vole maskirati. U nedjelju su se održale “Fašničke špelancije v Oroslavju” na kojima je čitav grad nakratko postao […]
‘LIKOVNO-LITERARNI NATJEČAJ NA TEMU DOMOVINSKOG RATA’: U Zaboku izloženi radovi i dodijeljene nagrade
Vlasta Hubicki:‘Domovinski rat je svet rat, a mladi održavaju sjećanja’ U Gradskoj knjižnici „Ksaver Šandor Gjalski” u Zaboku dodijeljene su nagrade i učenicima i priznanja mentorima koji su sudjelovali u projektu „Promicanje istine o Domovinskom ratu” i „Likovno-literarnom natječaju na temu Domovinskog rata”, a koji provodi Udruga veterana specijalne policije Domovinskog rata „Barun”. Predsjednica Županijske […]